KOULUKOIRAT NANNU JA KUKKA

IMG_2022

Kuvassa NANNU (5,5-vuotias) ja KUKKA (2,5-vuotias).

Lukutunti keväällä 2015:   https://youtu.be/i4WdZPSaC_w

Nannu ja Kukka viettävät 4A-luokassa joka viikko n. kaksi koulupäivää.

NANNU tykkää siitä, että sitä rapsutetaan. Nannu nukkuu myös melko paljon, usein jonkun meidän sylissä. Nannu osallistuu mielellään temppuihin, joissa annetaan herkkupalkintoja. Nannu on iloinen, kun tulemme aamulla luokkaan.

KUKKA tykkää leikkiä paljon ja haluaa aina huomioita. Kukka on luonteeltaan vilkkaampi kuin Nannu. Kukka osaa myös paljon temppuja. Kukka riemastuu, kun tulemme aamulla luokkaan.

Vietämme paljon välitunneista luokassa, kun on koulukoirapäivä -Nannun ja Kukan kanssa on mukavaa puuhata. Rapsuttaminenkin on meistä mukavaa…

Koulupäivän jälkeen koirat ovat väsyneitä -on nimittäin raskasta olla ihana ja rakastettu! 🙂

Koulukoirat

Vilma kertoo koulukoirista:

Jos koulukoiria ei olisi, ei meidän luokka olisi mitään! Joskus kun koirat ovat luokassamme, koulumme kolmas koulukoira Sara (labratorinnoutaja, joka on 2-3 C-luokassa) tulee leikkimään meidän koirien kanssa. Koirien puuhia on mukavaa seurata.

Kun tiedän, että koirat tulevat luokkaan, en varmasti halua myöhästyä koulusta!

Silloin,  kun Nannu ja Kukka tulivat ensimmäistä kertaa luokkaamme (keväällä 2015), niin Kukkaa jännitti ihan hirveästi, koska Kukalle se oli ensimmäinen kerta. Nannu oli heti ensimmäisenä koulupäivänä ihan rentona, koska Nannulla oli jo enemmän kokemusta.

Kun Kukka edes aavistaa saavansa herkkupaloja alkaa kuola valumaan… Kukka rakastaa myös palloja! Kukalle teimme aktivointilelun sählypallosta, jonka sisälle pannaan nappuloita. Nykyään Kukka leikkii sillä melkein koko ajan.

Nannu nukkuu yleensä open pöydän alla (ja joku meistä on siellä Nannua rapsuttamassa). Nannun kanssa on mukavaa tehdä esim. matematiikan tehtäviä.

Nannu ja Kukka ovat hyvin samannäköisiä, ne erottaa pannan väristä (Nannulla punainen ja Kukalla keltainen).  Nannu ja Kukka tykkäävät leikkiä yhdessä ja ne ovat muutenkin kilttejä, kivoja, hauskoja, mukavia, ihania ja taitavia. Molemmat tykkäävät olla luokassa meidän kanssa! Ja meille koulukoirat ovat kuin perheenjäseniä!

NANNU ja KUKKA