4B: Petteri Kaniini

Petteri Kaniini

 

Kävimme 14.5 Kinopalatsissa katsomassa Petteri kaniini -elokuvan. Se oli tosi hauska. Siinä oli paljon hauskoja hahmoja. Elokuvan juoni oli saada puutarhaa takaisin kaneille. Tapahtuma-aika oli nykyaika ja tapahtumapaikkoja olivat Lontoo, maatila, juna-asema, kaninkolo jne. Elokuvan musiikki sopi hyvin tapahtumiin.

Elokuvan päähenkilö oli Petteri kaniini. Petteri kaniinin tunnisti sinisestä takista joka oli hänen isänsä takki. Elokuvan sivuhenkilöt olivat Bea, Tuomas Vänskä, Penna-serkku ja kolmoset. Petteri Kaniini oli heidän supersankari . Mutta Petterinkin on tehnyt joskus tyhmää ja väärin. Mutta kuitenkin lopulta Petteri huomasi että ei ollut yksin sillä oli myös siskoja ja serkku.

Ensin elokuvassa vanhempi Vänskä omisti puutarhan ja talon, mutta hän kuoli sydänkohtaukseen. Kun herra Vänskä oli kuollut villieläimet valtasivat talon ja puutarhan ja vain juhlivat. Mutta sitten tuli Tuomas Vänskä  ja kaikki eläimet menivät piiloon. Hän oli saanut perinnöksi Vänskän talonTuomas ei enää kestänyt villieläimiä, joten hän meni kauppaan ostamaan räjähteitä. Yöllä Tuomas laittoi räjähteitä kaninkoloon. Alussa Bea ja Tuomas tulivat hyvin toimeen, mutta sitten Petteri sai tietää, että Tuomas ja Bea olivat ihastuneet toisiinsa ja Petteri tuli mustasukkaiseksi.

Elokuva oli dubattu suomeksi eli puhuttu suomeksi. Elokuva oli puoliksi animaatiota ja näytelty.

Jos haluatte tietää enemmän, käykää katsomassa traileri. Jos se on hyvä, niin menkää katsomaan!

 

Terveisin

4B-luokka